Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

She Connects

maart 15 @ 10:00 - 20:00

She-connects-vrouwendag-2024

 

Stel je een dag voor waarop je, omringd door de warmte en kracht van andere sisters, je ware vrouwelijkheid viert. Een dag vol inspiratie, diepe verbinding, en de vrijheid om jezelf te zijn. She Connects is niet zomaar een evenement; het is een reis naar binnen, een kans om je vrouwelijke kracht en sensualiteit te omarmen en te vieren.

 

Jouw Innerlijke Godin

Ben jij klaar om jezelf te verbinden met je innerlijke godin? Om je verlangens te ontdekken en jezelf volledig uit te drukken in een veilige en warme omgeving? Dan is She Connects speciaal voor jou.

Met een zorgvuldig samengesteld programma vol inspirerende workshops, meditaties en empowerende activiteiten, is She Connects meer dan een dag — het is een transformatie. Het is jouw moment om te schitteren, om te groeien, om werkelijk thuis te komen in je vrouw-zijn.

Ben je klaar om de stap te zetten naar ongekende zelfontdekking en empowerment? Scroll naar beneden voor meer details en reserveer je plek voor deze onvergetelijke ervaring. She Connects wacht op jou, prachtige godin. De tijd is nu

Gegevens

Datum:
maart 15
Tijd:
10:00 - 20:00
Site:
https://elinebon.nl/she-connects-2024-vrouwendag-evenement/

Organisatoren

Ellen van den Berg
Eline Bon

Locatie

Omgeving Deventer