15 MAART 2024

10:00 – 20:00

Empowerment-fotoshoot

Ben jij de vrouw die:

Verlangt naar een diepere verbinding met je vrouwelijkheid en sensualiteit?

Openstaat voor het verkennen van je zachtheid en kracht in een veilige, inspirerende omgeving?

Je ware essentie wil omarmen in een groep van gelijkgestemde vrouwen?

Zoekt naar een ervaring die zowel je geest als lichaam voedt en viert?

Klaar is om je innerlijke vlam te ontsteken en te dansen op het ritme van je eigen hart?

Na deze dag zul je:

Een versterkt gevoel van empowerment en zelfvertrouwen ervaren.

Een dieper gevoel van verbondenheid met je eigen vrouwelijkheid en sensualiteit voelen.

Nieuwe inzichten en technieken hebben om je zachte kracht en zelfexpressie te versterken.

Praktische zelfzorgstrategieën en rituelen bezitten die je sensualiteit en welzijn voeden.

Je geïnspireerd voelen, klaar om je leven met vernieuwde passie en vrouwelijkheid te leven.

Retreat-fotografie

Ontdek de Ongelimiteerde Kracht van Vrouwelijke Verbinding

She-connects-vrouwendag-2024

Programma

We beginnen om 10:00, vanaf 09:30 ben je welkom om alvast even te landen. We hebben een ochtendprogramma, compleet verzorgde lunch, middagprogramma, potluck en een avondprogramma. Om 20:00 sluiten we gezamenlijk af.

Locatie

De locatie zal waarschijnlijk in de omgeving van Deventer zijn, maar hier zijn we nog over in gesprek. Zodra dit definitief is brengen we je op de hoogte!

Voorbereiding

We willen je vragen om je vrouwelijk te kleden met een vleugje sensualiteit. Vind je iets normaal gesproken net te spannend om te dragen? Dan dagen we je uit! Na aanmelding ontvang je van ons ook een meditatie om vast lekker in de sfeer van de dag te komen.

Empowerment-fotoshoot

Individuele fotoshoot

Voor 8 vrouwen is er ruimte om aan het eind van de middag een persoonlijke mini-empowerment shoot bij te boeken. In deze 15 minuten, legt Eline je vrouwelijkheid en kracht vast, als een blijvende herinnering aan je reis.

Na een dag van verdieping en verbinding, is dit de perfecte gelegenheid om de essentie van jouw vrouwelijkheid en sensualiteit vast te leggen. De foto’s die uit deze sessie voortkomen, zijn niet alleen een prachtig aandenken, maar ook een krachtig symbool van je persoonlijke groei en empowerment.

Deze momentopname biedt je een tastbare herinnering aan de dag, een reflectie van je vrouw-zijn die je altijd kunt terugzien. Reserveer nu je plek voor deze speciale mini-empowerment fotoshoot en maak je ervaring bij She Connects onvergetelijk. Dit is jouw kans om een uniek portret van jezelf mee naar huis te nemen, als een blijvende herinnering aan wie je bent op je krachtigst.

Kies je optie

Team

Ik geef Godinnenmassages en begeleid vrouwen individueel in een 6 maanden traject naar meer intimiteit en zelfliefde. Daarnaast bied ik tools aan om hun eigen vrouwelijke seksualiteit te ontdekken en te omarmen en hoe deze heerlijke en krachtige energie te integreren in het dagelijks leven.

empowerment-shoot

Ellen van den Berg

Intimiteitscoach en holistisch/tantra masseuse

Met mijn Empowement Shoots wil ik vrouwen op een liefdevolle en krachtige manier naar zichzelf laten kijken. Het omarmen van je vrouwelijkheid en sensualiteit, en het helemaal durven te stappen in je eigenheid en potentieel. Keer op keer prachtige transformaties die ik met heel veel liefde en dankbaarheid vastleg.

Eline Bon

Eline Bon

Empowerment Fotograaf

Klaar voor deze transformerende dag?

Stuur ons een mail om je aan te melden en laat de voorpret beginnen!