ELINE BON

Empowerment Fotograaf

Hoi! Leuk dat je hier bent. Ik ben Eline. Gek op persoonlijke ontwikkeling, down to earth én spiritueel. Al ruim twaalf jaar ben ik fotograaf en dat ben ik met heel veel liefde. Met de Empowerment Shoots wil ik echt iets bijdragen aan de wereld. Ik gun het iedere vrouw dat ze ervaart hoe krachtig en mooi ze is. Ik hoop je met mijn fotografie tot in het diepts van je hart te raken.

In 2012 startte ik mijn bedrijf als bruids- en portretfotograaf. Heel wat prachtige bruidsparen, families en kinderen heb ik voor mijn lens gehad, tot ik eind 2022 voelde dat het niet meer zo stroomde. Ik miste de puurheid, echtheid en was op zoek naar de echte vervulling in mijn werk. Op persoonlijk vlak was ik ondertussen enorm gegroeid in bewustzijn, en het was tijd dat mijn bedrijf met mij mee veranderde.      

Bijna wilde ik helemaal stoppen met het fotograferen, tot ik hoorde over Empowerment Fotografie. Dit was waar ik heen wilde! De eerste prachtige vrouwen durfden de reis met me aan en vanaf moment één voelde dit als een hele dikke ‘JA’. Hier kan ik mijn passie voor fotografie in kwijt én de verdieping in met persoonlijke ontwikkeling. De Empowerment Trajecten geven me zoveel voldoening en diepgang, het klopt! 

“Empowerment is zo’n groot onderdeel van mijn eigen reis!”

MIJN VISIE

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik vrouwen kan helpen zichzelf op een liefdevolle en krachtige manier te omarmen. Ik geloof dat elke vrouw haar innerlijke vuur en potentieel kan ontdekken én manifesteren. Je bent er al!

Het ontdekken van mijn eigen kracht. Het heeft even geduurd voordat ik die helemaal kon voelen en omarmen. Met veel trial and errors, waaronder een scheiding, zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling kan ik inmiddels zeggen dat ik mijn innerlijk vuur weer écht voel. Ik heb onderweg de moed gevonden om helemaal mezelf te durven zijn en de echte Eline aan de wereld te laten zien. 

Is dat altijd makkelijk? Zeker niet. Overtuigingen en negatieve gedachten zijn hardnekkig en steken zeker nog wel eens de kop op. Maar in de kern voel ik wat ik waard ben en ben ik in staat mezelf te dragen. Hier heeft coaching en persoonlijke ontwikkeling aan bijgedragen, maar ook mezelf laten fotograferen!

Regelmatig laat ik mezelf vastleggen bij andere fotografen om mezelf nog meer te omarmen en lief te hebben. En ja, dat blijft iedere keer weer spannend! Maar ik geloof er in dat de echte groei ligt buiten je comfortzone en daar daag ik mezelf graag in uit. En jou ook mooie vrouw: laat jezelf maar zien aan de wereld, ze is er klaar voor!

Eline Bon

Wil je even kennismaken? Plan een call met me in!

Vrijblijvend en voor niets