EMPOWERMENT TRAJECT

Binnenkort meer informatie over het traject

Binnenkort meer.

Empowerment-fotoshoot

Deze vrouwen gingen je voor:

COOSJE

Boom! ☄️Eline kwam voorbij via Facebook (zo gaat dat tegenwoordig) and I signed up!
Ik houd éigenlijk totaal niet van poseren, en wist nooit waar ik mijn handen moest laten wanneer er voorheen ‘Lang zal ze Leven’ voor me gezongen werd….dus ik bereidde me voor op wat stroefheid en awkwardness. 😜

Maar niets bleek minder waar! Met de juiste voorbereiding en een práchtige locatie in de duinen verliep de empowering feminine fotoshoot met Eline meer dan gesmeerd! Eline hielp me om niet na te denken, gewoon te ZIJN.

Sterker nog: ik kon er geen genoeg van krijgen, en voelde me vrij genoeg om me uiteindelijk (semi-)naakt vast te laten leggen…❤️‍🔥

Ik gun het IEDERE vrouw, om je zo prachtig door Eline te laten fotograferen! 🤍

MONIQUE

Dankje dankje dankje dankjewel voor de prachtige foto’s, voor het proces, de shoot was echt pure empowerment. Ik ben heel dankbaar. Deze foto’s gaan de basis worden van mijn website en ze zijn helemaal in lijn met wat ik wil uitdragen en hoe ik andere vrouwen wil dienen om ook in hun kracht te stappen.

Ik ga zeker onthouden wat deze shoot met me gedaan heeft en hoe kloppend het was in mijn proces. En hoe ontzettend tof het eindresultaat is, ik kijk echt met andere ogen naar mezelf. Ik zie nu pas dat er zo’n krachtige vrouw in mij zit! Ik ben ontzettend dankbaar, had ik dat al gezegd?

CHARLOTTE

Eline creëert een luchtige, speelse sfeer waarin je je welkom, veilig en vrij voelt. Met het juiste invoelingsvermogen, een sterke drive en fotografische professionaliteit weet ze niet alleen (zonder dat je het doorhebt) fantastische foto’s te maken, maar ook jezelf te verbazen.

Ontdek de kracht van truffels en versterk jouw empowerment fotoshoot

Download het e-book nu!