TRUFFEL-FOTOSHOOT

Om jezelf in de meest pure vorm te kunnen zijn, is het fijn als je je ego met al zijn stemmetjes even op pauze kunt zetten. Soms is dat lastig. Daarom werk ik optioneel met het plantmedicijn truffels. Het is een liefdevolle toevoeging die je tijdens de shoot helpt om je nét wat meer in je eigen kracht te zetten. Benieuwd hoe een fotoshoot met truffels jou kan helpen? Lees dan verder!

Vroeger werden truffels voornamelijk recreatief gebruikt, maar tegenwoordig groeit de bewustwording van de helende en magische kracht van dit plantmedicijn. Steeds meer mensen gebruiken truffels om hun bewustzijn te vergroten en inzicht te krijgen in hun patronen en overtuigingen. Tijdens een Empowerment Shoot is het ook mogelijk de truffels uit te nodigen. Met respect, integriteit en veel liefde voor de krachtige en helende werking van dit plantmedicijn.

Tijdens mijn empowerment fotoshoots kun je optioneel kiezen voor het plantmedicijn truffels. Ze kunnen een prachtige toevoeging zijn en een liefdevolle ondersteuning bieden. Ze kunnen je helpen je ego even op zij te zetten en je in een staat van ontvankelijkheid en helderheid brengen. Truffels hebben het vermogen om patronen en overtuigingen bloot te leggen die je belemmeren om in je eigen kracht te staan en je volledige potentieel te bereiken. Door het gebruik van truffels tijdens de shoot, krijg je dieper inzicht in je zelf en je innerlijke wereld, waardoor je meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde ervaart.

 

Daarnaast kan het plantmedicijn truffels helpen om de verbinding met de natuur en het universum te versterken, waardoor je je meer verbonden en geaard voelt. Tijdens de fotoshoot kan het plantmedicijn helpen om te ontspannen en in het moment te blijven, waardoor je je meer op je gemak voelt voor de camera en het makkelijker is je ware zelf te laten zien.

Het gebruik van truffels tijdens een Empowerment Shoot is een liefdevolle en krachtige manier om jezelf te ondersteunen tijdens het proces van persoonlijke groei en transformatie. Ze zijn prachtig om je nét wat meer in je eigen kracht te zetten, zodat de foto’s een super mooie herinnering worden van wie jij werkelijk bent.

 

Empowerment-Fotoshoot (6)

Eline creëert een luchtige, speelse sfeer waarin je je welkom, veilig en vrij voelt. Met het juiste invoelingsvermogen, een sterke drive en fotografische professionaliteit weet ze niet alleen (zonder dat je het doorhebt) fantastische foto’s te maken, maar ook jezelf te verbazen.

CHARLOTTE

Empowerment-Fotoshoot (12)

DOSERING

Truffels kun je nemen in een micro, medium of high dosering. De mate van dosering hangt samen met de diepte en intensiteit die je ervaart. Tijdens de fotoshoots werk ik alleen met een low of medium dose.

LOW DOSE

Heb je nog geen ervaring met truffels en ben je wel nieuwsgierig, dan is een lage dosering geschikt tijdens de fotoshoot. Qua lichamelijke effecten zul je er nauwelijks iets van merken, het plantmedicijn is dan heel subtiel aanwezig. Je zult iets minder last hebben van je ego-stemmetjes en merken dat je dichter bij jezelf staat.

Door de lage dosering van ongeveer 1 tot 2 gram ben je helemaal aanwezig in het moment, maar dan nét ietsje intenser.

MEDIUM DOSE

Een medium dosering is ongeveer 2 tot 5 gram. Door het innemen van deze hoeveelheid kom je nog dichter bij jezelf en stap je heel intens in je eigen kracht. Je bent helemaal aanwezig in het moment en gaat de puurheid van jezelf ervaren. Zonder dat je gaat trippen.

Ontdek de kracht van truffels en versterk jouw empowerment fotoshoot

Download het e-book nu!