TRUFFEL-FOTOSHOOT

Om jezelf in de meest pure vorm te kunnen zijn, is het fijn als je je ego met al zijn stemmetjes even op pauze kunt zetten. Soms is dat lastig. Daarom werk ik optioneel met het plantmedicijn truffels. Het is een liefdevolle toevoeging die je tijdens de shoot helpt om je nét wat meer in je eigen kracht te zetten. Benieuwd hoe een fotoshoot met truffels jou kan helpen? Lees dan verder!

In het verleden werden truffels voornamelijk gebruikt voor recreatieve doeleinden. Vandaag de dag groeit echter het besef van de helende en magische krachten van dit plantmedicijn. Steeds meer mensen wenden zich tot truffels om hun bewustzijn te verruimen en inzichten te verkrijgen in hun gedragspatronen en overtuigingen. Ik gebruik ze tijdens een Empowerment Fotoshoot ook om je connectie met je diepere vrouwelijkheid te versterken.

Verbinding met je Vrouwelijkheid

Tijdens een Empowerment Fotoshoot nodigen we, indien gewenst, truffels uit om deel te nemen aan de ervaring. Met respect, integriteit en diepe waardering voor de krachtige en helende werking van dit plantmedicijn, bieden truffels een pad naar diepere zelfontdekking. Het plantmedicijn kan je helpen om je innerlijke godin te omarmen, dieper in je vrouwelijkheid te zakken en te leren hoe je alles wat zich aandient, kan omarmen.

 

Pad naar transformatie

Truffels kunnen ook helpen om de verbinding met de natuur en het universum te versterken, waardoor je je meer verbonden en geaard voelt. Tijdens de fotoshoot kan dit plantmedicijn helpen om ontspannen en in het moment te blijven, waardoor je je meer op je gemak voelt voor de camera en je je ware zelf gemakkelijker kan laten zien.

Het gebruik van truffels tijdens een Empowerment Shoot is een liefdevolle en krachtige manier om jezelf te ondersteunen in je proces van persoonlijke groei en transformatie. Ze kunnen je helpen om net dat beetje extra in je eigen kracht te stappen, zodat de foto’s een prachtige herinnering worden aan wie je werkelijk bent. Om je vrouwelijkheid helemaal te belichamen. Het is meer dan alleen een fotoshoot; het is een reis naar zelfontdekking.

 

Empowerment-fotoshoot

Deze vrouwen gingen je voor:

COOSJE

Boom! ☄️Eline kwam voorbij via Facebook (zo gaat dat tegenwoordig) and I signed up!
Ik houd éigenlijk totaal niet van poseren, en wist nooit waar ik mijn handen moest laten wanneer er voorheen ‘Lang zal ze Leven’ voor me gezongen werd….dus ik bereidde me voor op wat stroefheid en awkwardness. 😜

Maar niets bleek minder waar! Met de juiste voorbereiding en een práchtige locatie in de duinen verliep de empowering feminine fotoshoot met Eline meer dan gesmeerd! Eline hielp me om niet na te denken, gewoon te ZIJN.

Sterker nog: ik kon er geen genoeg van krijgen, en voelde me vrij genoeg om me uiteindelijk (semi-)naakt vast te laten leggen…❤️‍🔥

Ik gun het IEDERE vrouw, om je zo prachtig door Eline te laten fotograferen! 🤍

MONIQUE

Dankje dankje dankje dankjewel voor de prachtige foto’s, voor het proces, de shoot was echt pure empowerment. Ik ben heel dankbaar. Deze foto’s gaan de basis worden van mijn website en ze zijn helemaal in lijn met wat ik wil uitdragen en hoe ik andere vrouwen wil dienen om ook in hun kracht te stappen.

Ik ga zeker onthouden wat deze shoot met me gedaan heeft en hoe kloppend het was in mijn proces. En hoe ontzettend tof het eindresultaat is, ik kijk echt met andere ogen naar mezelf. Ik zie nu pas dat er zo’n krachtige vrouw in mij zit! Ik ben ontzettend dankbaar, had ik dat al gezegd?

CHARLOTTE

Eline creëert een luchtige, speelse sfeer waarin je je welkom, veilig en vrij voelt. Met het juiste invoelingsvermogen, een sterke drive en fotografische professionaliteit weet ze niet alleen (zonder dat je het doorhebt) fantastische foto’s te maken, maar ook jezelf te verbazen.
Empowerment-fotoshoot

DOSERING

Truffels kun je nemen in een micro, medium of high dosering. De mate van dosering hangt samen met de diepte en intensiteit die je ervaart. Tijdens de fotoshoots werk ik alleen met een low of medium dose.

LOW DOSE

Heb je nog geen ervaring met truffels en ben je wel nieuwsgierig, dan is een lage dosering geschikt tijdens de fotoshoot. Qua lichamelijke effecten zul je er nauwelijks iets van merken, het plantmedicijn is dan heel subtiel aanwezig. Je zult iets minder last hebben van je ego-stemmetjes en merken dat je dichter bij jezelf staat.

Door de lage dosering van ongeveer 1 tot 2 gram ben je helemaal aanwezig in het moment, maar dan nét ietsje intenser.

MEDIUM DOSE

Een medium dosering is ongeveer 2 tot 5 gram. Door het innemen van deze hoeveelheid kom je nog dichter bij jezelf en stap je heel intens in je eigen kracht en vrouwelijkheid. Je bent helemaal aanwezig in het moment en gaat de puurheid van jezelf ervaren. Zonder dat je gaat trippen.

Ontdek de kracht van truffels en versterk jouw empowerment fotoshoot

Download het e-book nu!