Selecteer een pagina

Ben jij wel eens echt stil? Zonder afleiding écht even zijn met jezelf? Om te voelen wat er in je speelt en om contact te maken met jezelf?⁠

We zijn zo gewend om door te rennen, werk, gezin, en het is normaal geworden om alsmaar door te gaan. We ‘moeten’ zoveel, stellen zulke hoge eisen en nemen nauwelijks de tijd om stil te staan bij waar we nou echt gelukkig van worden. ⁠

Ikzelf heb er ook een handje van en moest me in het begin er echt toe zetten om eventjes op de pauze-knop te drukken. Maar ik merkte dat wanneer ik naar binnen keek in plaats van naar buiten, ik echt contact kon maken met mijzelf. Ik kon voelen wat ik nodig had en ervoer een heerlijke innerlijke rust. ⁠

Deze foto heb ik gemaakt op mijn solo-trip twee jaar geleden in Lake Bled. Om 05:00 ben ik opgestaan, gefietst naar dit mooie plekje en daar in alle rust en stilte genoten van de zonsopkomst. Écht magisch.. ⁠

Neem jij vaak genoeg de tijd om even stil te staan? ⁠